Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

E3 lähestyy: Hyrule Warriorsista paljon uutta tietoa!

29.05.2014 15:00 / Kirjoittanut: Osiris /

Alun alkujaan joulukuussa 2013 julkistetusta Zelda- ja Dynasty Warriors -sarjojen crossover-pelistä Wii U:lle on alkanut kesäkuun E3-messujen lähestyessä tihkua uutta tietoa. Koei-Tecmon ja Nintendon yhteistyöprojekti julkaistaan Japanissa 14.8.2014. Muiden alueiden julkaisupäiviä ei ole vielä paljastettu.

Zelda-sarjan peleistä poiketen, mutta Dynasty Warriors -pelille tyypillisesti Hyrule Warriors on tyylitelty hack’n‘slash-toimintapeli, jossa pelaaja kohtaa valtavia vihollismassoja. Pelattavia hahmoja on useita, ja tähän mennessä niistä on julkistettu Link ja Impa.

Pelin virallinen verkkosivusto kertoo juonesta seuraavasti.

“Triforcen herkkää tasapainoa on järkytetty, ja pahat voimat repivät jälleen Hyrulen valtakuntaa. Tällä kertaa niiden takana on Cia-noita. Legendaarisen sankarin, Linkin, on kohdattava vihollislaumat ja löydettävä kadonnut prinsessa Zelda. Etene tarinassa avataksesi uusia pelattavia hahmoja, joilla on uniikit liikkeet ja asetyypit. Kerää rupeita ja muita hyödyllisiä esineitä päivittääksesi aseita ja luodaksesi merkkejä, joilla voi tehostaa sotureiden kykyjä. Vapauta sitten täysi voimasi tehokkaiden yhdistelmähyökkäysten muodossa ja päihitä valtavat Bokoblin-laumat. Tällä kertaa joudut likaamaan kätesi pelastaaksesi Hyrulen.”

Hyrule Warriorsille on avattu Zelda.arkussa oma pelisivu, jonne päivitetään pelistä jatkuvasti uusia kuvia, videoita ja tietoa!

Lähde: Nintendo of America: Hyrule Warriors
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.