Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

Aikajanaa ei ole olemassa

14.07.2009 15:08 / Kirjoittanut: Riby /

Aikajanaa ei ole olemassa. Piste.

Nämä viisaat sanat kirjoitti NOA (Nintendo of America) vastaukseksi ocarinahero10-nimimerkkiä käyttävälle aikajanateoristille, joka päätti kysyä asiaa suoraan Nintendolta.

Ocarinahero10 julkaisi oman aikajanateoriansa (kannattaa katsoa!) Youtubessa saaden yllättävän suuren kannatuksen teorioilleen. Suosiosta innostuneena ocarinahero10 päätti lähettää videonsa NOA:lle ja kysyä mitä mieltä he kyseisestä teoriasta ovat. NOA:n vastaus oli seuraavanlainen:

“There isn’t a true frame or reference or time line possible for the series.”

Karkeasti käännettynä siis NOA:n mukaan Zelda-sarjalle on mahdotonta saada yhtä yhtenevää aikajanaa, joka kattaisi koko sarjan.

Mitä mieltä olet? Onko aikajanaa olemassa, vai onko NOA:n vastaus absoluuttinen totuus? Itse ainakin suhtaudun ilmoitukseen skeptisesti. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun NOA alkaa sooloilemaan.
Kommentit

  1. Niin nyt kun kommentointi toimii niin lyhennän aikaisemmin ajattelemani kommentin niinkin lyhkäiseen muotoon kuin että jos miettii hetkenkin, hoksaa, ettei koko aikajanasta voi olla olemassa absoluuttista totuutta jonka lisäksi pelien tekijät tuskin ovat itse ajatelleet pelien olevan tietyssä järjestyksessä, jonka vuoksi niitä on myöskin fanien mahdoton järjestää.

    Fanit ovat tehneet leikistä höpötiedettä.

    Kaura · 15.07.2009 03:18 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.