Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

3DS:n oma Zelda kehitteillä, Majora's Mask 3D ei ole mahdottomuus (päivitetty 6.11.)

04.11.2011 23:33 / Kirjoittanut: Sam Hanks /

Portugalilainen My Games —pelisivusto haastatteli Eiji Aonumaa, yhtä tunnetuinta Zelda-ohjaajaa, noin puolitoista viikkoa sitten Lontoossa pidetyssä The Legend of Zelda: 25th Anniversary Symphony —konsertissa. Hän paljasti sivustolle, että 3DS:n oma Zelda on parhaillaan työn alla jo suunnitelmissa:

“Uusi Zelda-peli on jo työpöydällä Nintendo 3DS:lle, mutta siitä ei ole syytä odottaa suoraa jatkoa DS:n Zelda-peleille. Kyse on kokonaan uudesta pelistä, joka kuitenkin hyödyntää paljon aiempien käsikonsoli-Zeldojen ominaisuuksia.”

Fanien unelma Majora’s Maskin -3D-versiosta tuli myös esille haastattelun aikana johon Aonuma kommentoi:

“Majora’s Mask 3D on yksi niistä asioista mitä minulta usein kysytään, ja voin vannoa käyneeni keskusteluita siitä Miyamoton kanssa. Harkitsemme ideaa kovasti, mutta seuraava 3DS-Zelda saa kyllä olla kokonaan uusi, sillä olisihan kahden pelin uudelleenjulkaiseminen peräkanaa aika hölmöä.”

Päivitys 6.11.: Alkuperäisen lähteen portugali-englanti-käännösvirheestä johtuen Aonuman sanat ovat hieman vääristyneet. Hän ei vahvistanut pelin olevan tekeillä vaan puhui hypoteettisesti mahdollisesta tulevasta pelistä.

Lähde: GoNintendo
Kommentit

  1. Toivottavasti uusi Zelda ilmestyy myös Ds:lle. En omista 3ds:ää, mutta jos uusi seikkailu ilmestyy vain tälle konsolille on se vehje välttämättä hankittava. Olenhan suuri zelda fani! En oikein usko,että majora´s mask ilmestyisi juuri nyt, kun Ocarina of time ilmestyi vasta tänä vuonna. Taidan hankkia 3ds:än sitten, kun hinnat laskevat vielä vähän! Mitäköhän käsikonsoleitten ominaisuuksia tähän zeldaan tulee? Luultavasti ainakin Ds:ästä tuttu mikkiin puhaltaminen? (Sikäli kun 3ds:ssä on sellainen? En ole varma.) rakastan soittimia zeldoissa, joten toivon, että peliin tulee mukaan jonkintyyppinen soitin! Aivan mahtava uutinen, akoi jo nyt jännittää uusi zelda peli! Kiitos Zelda arkku!!!!!!!!!!!

    Argorok · 05.11.2011 08:33 · #

  2. niin olisi se aika hölmöä nintendolta tehdä vain remakeja

    IKE · 05.11.2011 11:19 · #

  3. RRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ehdin jo unelmoida uudesta zeldasta, mutta se taitaakin jäädä haaveeksi!!! No,ei sentään, kyllä se varmaan joskus ilmestyy tämä zelda 3d.

    Argorok · 07.11.2011 14:45 · #

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.