Great Sea Skyloft Hyrule FieldHUOM! Sivusto sisältää paljon merkitsemättömiä spoilereita! Pelien esittelysivut ja arvostelut ovat kuitenkin kohtuullisen spoiler-vapaita.


Zelda.arkku.net 2006-2012

Ylläpito

3DS Direct 14.2.: Miiverseen Zelda-yhteisö

22.02.2013 15:10 / Kirjoittanut: Osiris /

Vaikka viimeisin iso Nintendo Direct -lähetys keskittyikin pääasiassa Nintendo 3DS -käsikonsolin tuleviin peleihin ja alkaneeseen Luigin juhlavuoteen, sivusi Nintendo hieman myös kotikonsolipuolen asioita. Zelda-faneille ehkä merkittävin uutinen oli jo kauan toivottu lisäys Wii U:n Miiverse-palveluun.

Vaikka Wii U:lle ei ole vielä julkaistu yhtään omaa The Legend of Zelda -seikkailua, Nintendo on kuullut sarjan fanien toiveet omasta Miiverse-yhteisöstä, jossa sarjan peleistä voisi keskustella. Nyt toive on viimein toteutettu!

The Legend of Zelda -sarjan Miiverse-yhteisö löytyy napauttamalla GamePadin ruudun vasemmassa laidassa olevaa Communities-painiketta ja etsimällä tämän jälkeen The Legend of Zelda Communityn. Tämän uutisen kirjoitushetkellä yhteisö on jo täynnä enemmän ja vähemmän hyviä Zelda-aiheisia piirroksia sekä muita päivityksiä useilla eri kielillä (enimmäkseen japaniksi).

Liity mukaan Zelda-fanien maailmanlaajuiseen yhteisöön Wii U:lla nyt!

Lähde: Nintendo Direct 14.2.2013
Kommentit

Kommentoi


  Viesti täytyy esikatsella ennen lähettämistä.